Pizza

de Dea_Dea in Pizza, 27 Sep 2014 | 4235 vizualizari

 

Mai nou asa fac pizza!!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 14-15 linguri faina
  • sare
  • jumatate de pachetel de drojdie proaspata
  • 250-300 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
  • SOS:
  • 3-4 linguri de pasta de rosii
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano

  • MAI AVEM NEVOIE DE
  • 200 gr sunca
  • 2 bucati de cabanos
  • 150-20 gr cotlet de porc taiat felii subtiri
  • un ardei kapia
  • 200 gr cascaval felii
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Faina se pune in castron si sarea. Drojdia se dizolva in putin apa calduta si se pune peste faina. Adaugam apa pe rand , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.La final punem uleiul , framantam pana se incorporeaza si se lasa la dospit 30-40 min.
Sos: Apa cu pasta de rosii se amesteca si condimentam cu sare, piper, busuioc si oregano.
Taiam felii cotletul de porc si sunca, taiem felii si cabanosul, ardeiul il feliem.


ASAMBLARE:
Eu am facut doua tavi !! Se ia jumatate de aluat , se intinde pe masa presarata cu faina, apoi se pune in tava cu hartie de copt. Se unge cu sos, se pun ouale batute, feliile de cascaval, apoi punem cotletul de porc, feliile de cabanos, sunca si ardeiul kapia. Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 30 min.

TIPS-URI

1

Pe pizza puteti pune ce doriti , salam, ciuperci, masline...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza marinara