Pizza alsaciana

de RuxyRux in Pizza, 2 Dec 2010 | 6085 vizualizari

 

O pizza atat de gustoasa si deosebita...

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 galbenus,
  • sare,
  • 100 ml apa,
  • 1 ceapa rosie,
  • 1 zucchini mic,
  • 100 g smantina,
  • 50 g mozarella,
  • parmezan ras
  • cascaval ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza alsaciana:

 Faina , uleiul, galbenusul, sarea si apa se amesteca si framantam un aluat moale si flexibil in doua trei minute. Il lasam la odihnit in jur de cinci minute.

Intre timp curatam ceapa si o taiem rondele, apoi zucchini felii( sau dovlecel).

Intindem in tava un aluat foarte subtire( sau trei pizza rotunde), eu il pun direct pe hartia de copt...si apoi il mut cu grija in tava, ungem aulatul cu smantana si presaram ceapa, zucchini si apoi presaram branza, parmezanul, mozarella si cascavalul. Saram piperam si coacem la 220 grade pentru maxim 10-15  minute...O bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza alsaciana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza turnata