Pizza carbonara

de Miha in Pizza, 14 Ian 2011 | 13013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza
  • 100 g bacon
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval ras
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza carbonara:

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime.

Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust.

Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra si turnam amestecul cu smantana si cascaval.

Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se portioneaza si se serveste calda.

Pentru aluatul de pizza am folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

Sursa

TIPS-URI

1

bacon-ul se poate inlocui cu sunca sau orice altceva va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]