Pizza casei

de Alexandra Burz in Pizza, 31 Aug 2014 | 4459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr aluat de pizza
  • 200 gr sunca presata
  • 200 gr salam de vara uscat
  • 100 gr ciuperci din cobserva
  • 100 gr masline fara sambure feliate
  • 200 gr mozzarella
  • 2 ardei
  • 200 gr cascaval dalia
  • Ketchup
  • Oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza casei:

  1. Blatul gata pregatit il intindeti cu sucitorul dupa dimensiunea tavii.
  2. Ungeti tava cu putin ulei.
  3. Puneti aluatul in tava, ungeti-l cu putin ketchup si presarati oregano.
  4. Adaugati pe rand dupa preferinta restul ingredientelor taiate feliute subtiri ( sunca, salamul, ardeiul ).
  5. Presarati rondelele de masline si deasupra presarati cascaval ras si mozzarella.
  6. Dati la cuptor pentru 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Puteti face doar cu legume, cu branzeturi sau cu ton.

2

Daca aluatul a fost congelat mai intai se manevreaza mult mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat