Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte

de ReteteAlina in Pizza, 18 Apr 2020 | 6022 vizualizari

 

 Aluaturi de casa

 

INGREDIENTE

  • 500 grame de faiana
  • 300 ml de apa calduta
  • 1 lingurita de sare
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingura de ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte:

Dupa reteta unei prietene din Italia, blatul a iesit subtire si crocant.
Se amesteca bine toate ingredientele, se lasa aluatul 30 de minute la crescut, dupa ce a crescut se framanta 1 minut si il punem in frigider intr-un bol acoperit cu folie alimentara. Lasam aluatul 6 ore la frigider sau toata noaptea. Peste pizza fiecare pune ce doreste.
Se pune la cuptor pizza la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 15-20 de minute.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu aluat tinut la rece peste noapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (3)

oanapl 1

20.04.2020, 23:41

Delicioasă!

ReteteAlina 1

21.04.2020, 14:10

Multumesc!

dantes 1

23.04.2020, 15:49

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose