Pizza cu carnaciori, salam si branza

de ryta in Pizza, 24 Sep 2013 | 3221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluatul :
  • 500 g faina
  • 300 ml apa
  • un cub drojdie
  • 2 ling ulei de masline
  • oregano
  • sare
  • ptr sos:
  • 2 linguri de bulion
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ingrediente
  • branza rasa
  • ardei gras taiat
  • 200 g carnaciori
  • masline
  • 100 g salam
  • o bucatica de ardei iute taiat
  • felii de branza topita cu cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnaciori, salam si branza:

Se amesteca drojdia cu un pic de apa calduta dupa care se toarna peste faina,se amesteca un pic dupa care se pune uleiul de masline,oregano si sarea.Se framanta bine si se lasa la dospit circa jumatate de ora.

In acest timp se pregatesc ingredientele ptr pizza si anume:se face sosul de bulion, se taie carnaciorii,salamul, ardeiul.

Dupa ce a crescut aluatul se intinde o foaie care se pune in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt,peste care se intinde sosul si branza rasa. Apoi se pun carnaciorii, salamul, maslinele si ardeii.

Se da la cuptor ptr 20 min. dupa care se scoate, iar deasupra cat este calda se pun feliile de branza topita.

Se serveste cu Ketchup Univer.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnaciori, salam si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire