Pizza cu carnat si telemea Delaco

de babi5 in Pizza, 19 Sep 2013 | 3851 vizualizari

 

Poate va mira denumirea preparatului ,dar facind-o intr-o tava de 45/35 cm m-am gindit ca denumirea i se potriveste ca o manusa .. Nu m-am inspirat de undeva anume pur si simplu am facut cu ce am avut la indemina si a iesit produs finit bun ,bun..

 

INGREDIENTE

  • 500 br faina 000
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • apa calda (cit cuprinde faina)
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 400gr cirnati curcan(1,1/2 buc.)
  • 200 gr telemea
  • 200ml.ketchup
  • 1 ceapa mai mare
  • 2 gogosari rosii
  • oregano
  • 1ligurita zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu carnat si telemea Delaco:

Am pus faina intr-un castron ,zaharul sarea si drojdia si am adaugat apa calduta.

Am facut o maia, am lasat 10 min sa creasca un picut ,apoi am adaugat uleiul si am framintat bine adaugind apa calduta cit cuprinde  faina ca sa  devina un aluat elastic .

Am  acoperit si am lasat sa creasca ,apoi am uns o tava de 45/35cm am pus hirtie de copt si am modelat aluatul cu palmele unse pe tot fundul tavii ridicind un picut pe margini.

Am uns cu sosul  de ketchup,am presarat un picut de oregano apoi am pus feliile de cirnati pe care le-am taiat in prealabil ,am pus si pestisori de ceapa si fisiiutile de gogosari apoi am pus telemeaua rasa ,am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade si am lasat 40 min.

Am scos-o din cuptor si la masa .

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Cine mai doreste poate adauga ketchup..

2

Se poate adauga si masline celor carora le place

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carnat si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]