Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte

de marianascarlat in Pizza, 4 Mai 2013 | 2739 vizualizari

 

Ca sa nu pierd prea mult timp sa-i mprepar lui Alex ceva, astazi am ales sa-i fac o pizza si asta pentru ca aluatul l-a preparat nepretuita mea masina de paine.
Reteta de aluat am luat-o de la Sidy. In nici un caz nu vrea Alex porumb, ciuperci si muraturi cum a folosit Sidy la toping.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa minerala( sau lapte)
  • Pentru topping:
  • ketchup hot-Heinz
  • 100 g salam de Sibiu
  • 200 g cascaval Delaco afumat
  • miez de lapte
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte:

Aluatul pentru pizza il preparam in masina de paine, dar se poate face si cu mana. In cuva de la Masina de Paine punem pe rand: apa sau laptele, sarea, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si deasupra drojdia si zaharul. Planific masina pe programul de framantat si dospit si o las sa-si faca programul.

Intre timp taiem marunt ingredientele pentru topping. Dupa ce aluatul a dospit, il intindem cu mana in tava mare de la aragaz, in care am pus o hartie de copt.

Aluatul il ungem cu ketchup si presaram ingredientele pregatite si tocate. Batem oul si il turnam deasupra in fir subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pizza Calzone