Aluat- intr-un bol amestecam faina cu sarea, facem o adancitura, adaugam drojdia cu zaharul, dizolvata cu putina apa calduta si incepem sa framantam; adaugam treptat apa calduta pana ce obtinem un aluat elastic.
La final framantam aluatul, incorporand uleiul, acoperim si lasam la loc dospit 1 ora.
Intre timp, pregatim legumele, dovleceii ii curatam, ii taiem cubulete sau felii dupra preferinte, ii asezam intr-o strecuratoare, presam putina sare deasupra.
Ardeiul il curatam, spalam si il taiem felii, rosiile le taiem felii sau cuburi dupa preferinta.
Rosiile cuburi le trecem prin blender impreuna cu un pic de sare si busuioc.
Intindem aluatul pe masa infainata, il adaugam in tava tapetata cu hartie de copt.
Il ungem bine cu sosul de rosii, adaugam boabele de porumb, ardei rosii, masline si deasupra radem cascaval.
Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca. 15 min la 200 grade C)