Pizza cu salam picant de pui si mozarella

de rivka in Pizza, 14 Aug 2010 | 7173 vizualizari

 

barbatii sunt innebuniti dupa asa ceva....

 

INGREDIENTE

ALUAT,pt 2 pizza:

  • 500 grame faina
  • 1 pliculet drojdie(sau drojdie proaspata)
  • 1 lingurita sare
  • apa calda cat cuprinde faina
  • 5, 6 linguri ulei de floarea soarelui

UMPLUTURA:(deci dublu pt 2) pt cate o pizza:

  • 1 conserva mica pasta rosii
  • un ardei rosu taiat fasii subtiri
  • jumatate rosie
  • salam picant de pui
  • bucatele cascaval olandez
  • 150 grame mozarella
  • condimente bruschetta
  • condimente provencaalse amestec de ierburi italiene pentru sosuri si pizza
  • ulei de masline
  • praf de usturoi(cate o lingurita pt o pizza)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam picant de pui si mozarella:

Se framanta aluatul cu mainile curate din faina, sare, drojdie apa calda si putin ulei de floarea soarelui pana se desprinde de peretii vasului.Se acopera si se lasa la dospit.Eu l-am facut dimineata si l-am lasat pana la ora 5 dupamasa. Din acest aluat vor iesi 2 pizza cca 40 cm diametru.

Se unge tava de pizza cu putin ulei de floarea soarelui. Se imparte aluatul in 2 si cu ajutorul mainii se intinde in tava de pizza lasandu-se marginile putin mai grosute.Se apasa cu degetele. Se unge cu o lingurita cu pasta de tomate si se stropeste cu ulei de masline.Se stropeste cu condimetele de bruschetta, cele provencaalse si cu amestec de ierburi italiene din belsug.

Se aseaza paprika (ardeiul) taiat fesii subtiri, salamul picant si apoi bucatile de cascaval.Se aseaza si bucatile de mozarella.Totul se mai stropeste cu ierburi italiene, praful de usturoi o lingurita plina si cu ulei de masline. Se da tava la cuptorul incalzit la foc mare (electric am eu) cca 20 minute la 260 grade.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam picant de pui si mozarella" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

ela 1

23.08.2010, 20:27

cum am ratat-o???????

mihaelar63 1

23.08.2010, 21:14

ce bun 5 furculite , dar eu voi servi cu mana
in al doi-lea rand , ne-ai desconspirat secretul celebrelor tale palarii - palaarii de iubire

elena1988 1

08.02.2011, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]