Pizza cu salam si cascaval

de Angelina_Elena in Pizza, 8 Iun 2013 | 18544 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie proaspata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 varf lingurita de sare
  • apa calduta pentru framantat
  • salam uscat
  • cascaval Delaco Sofia
  • bulion
  • oregano uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam si cascaval:

Aluat: cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfarmata si putina apa calduta.

Lasam sa dospeasca drojdia (vreo 10 minute), apoi adaugam sarea si uleiul de masline si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta.

Dupa ce am framantat lasam aluatul la dospit la loc cald.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, il scotem pe masa infainata si il intindem intr-o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat intindem bulion, presaram  oregano, asezam feliile de salam si cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.

Dam la cuptorul incins pana se coace blatul.

Se serveste calda cu ketchup sau sos grecesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo