Pizza prosciutto e funghi

de Bucataras in Pizza, 3 Noi 2017 | 10048 vizualizari

COMENTARII (11)

vasimur 1

03.11.2017, 13:24

MotanLaOale 1

03.11.2017, 13:35

RODIMUR 1

03.11.2017, 14:51

miki_a 1

03.11.2017, 22:39

Nu refuz...

oanapl 1

04.11.2017, 00:00

Yami! Nu refuz o feliuță!

dantes 1

04.11.2017, 15:58

Super

Rahela Velicu 1

04.11.2017, 18:19

Rocsi 1

05.11.2017, 18:50

O vreau pe toata!

Sidy 1

08.11.2017, 07:14

Arata minunat si sigur e tare gustoasa... Dar...oare unde se gasesc aceste blaturi, ca eu nu le-am vazut ?

7 Art Passions 1

27.03.2018, 23:57

Buna, as putea sa folosesc acest tip de sunca Serrano pentru reteta de pizza?
https://www.catalomat.ro/kaufland/catalog-nou-bucureti-de-miercuri-28-03-2018/?page=2

navidad_2017 1

28.03.2018, 00:15

O da, dar adaugand fasiile de sunca Serrano CRUDE pe pizza deja coapta, dupa scoatera din cuptor! Altfel s-ar usca prea tare la copt si ar fi pacat de asa o bunatate de sunca! Din pacate autorul retetei nu a specificat ca foloseste "prosciutto cotto" (adica sunca "fiarta", gen "de Praga" ). Sunca Serrano este "prosciutto crudo", adica sunca "cruda"... (variante italienesti sunt sunca de Parma, sau San Daniele).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]