Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb

de Bya Ralu in Pizza, 23 Ian 2013 | 6528 vizualizari

 

Aluatul de pizza e super,il recomand tuturor!Iese foarte bun:D,m-am inspirat de la reteta cameliei http://www.bucataras.ro/retete/pizza-mexicana-39962.html

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 1/2lingurita zahar
  • 1/2plic drojdie uscata
  • 400g faina
  • 4 linguri ulei de masline

Pentru umplutura:

  • sunca,
  • 1 cutie de ciuperci in conserva,
  • 1 ceapa alba mica,
  • masline negre taiate,
  • 1 cutie mica de porumb,
  • 1 cutie de pulpa de rosii decojita,
  • Mozzarella rasa 1/2 punga
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb:

Drojdia se amesteca cu 1 lingura de faina,3 linguri de apa si zaharul,se amesteca pana se face o pasta.Se pune pasta in bolul cu faina in mijloc,se lasa acoperit timp de 15 minute.Se adauga apa,uleiul,1 praf de sare,si se amesteca pana devine un aluat moale si elastic,dar sa nu fie lipicios.Pe masa se presara faina se adauga aluatul si se intinde o foaie cat tava.Tava o ungem cu ulei de masline,adaugam foaia de aluat.

Pulpa de rosii se pune in robotul de bucatarie,se mixeaza bine,se adauga oregano si busuioc.Se unge foaia de aluat cu pasta de rosii.Ceapa o taiem feliute subtiri si o punem la calit in ulei de masline,dupa care se adauga ciuperciile din conserva scurse,se lasa cateva minute,dupa care adaugam in tava,punem si sunca taiata cubulete,maslinele si porumbul,se adauga si mozzarella rasa si se da la cuptorul preincalzit timp de 20-25 minute (in functie de cuptor)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza prosciutto funghi cu masline si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu spanac si ou