Placinta cu "branza de vaci"

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 12 Apr 2011 | 4622 vizualizari

 

O SA VEDETI IN CONTINUARE DE CE AM FOLOSIT GHILIMELE

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 900 gr.iaurt
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • ulei pt.uns foile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu "branza de vaci":

umplutura: intr-un castron se pun iaurtul,ouale,zaharul,zaharulvanilat,coaja rasa de lamaie si se bat bine cu telul

intr-o tava unsa cu ulei se pun jumatate din foile de placinta unse intre ele cu ulei, avand grija sa imbracam si peretii tavii, peste acestea se toarna compozitia din castron

deasupra se pun si restul de foi, la fel unse intre ele cu ulei

se da la cuptorul incins dinainte, se coace la foc potrivit

compozitia semilichida pe baza de iaurt se incheaga sub actiunea caldurii si astfel se obtine cea mai delicioasa placinta cu ”branza de vaci” si avem o branza de vaci foarte proaspata.

cand scoatem placinta de la cuptor o stropim cu putina apa rece si o acoperim cu un prosop curat

dupa racire se portioneaza

TIPS-URI

1

se poate inlocui iaurtul cu lapte batut si astfel se obtine o branza de vaci foarte ieftina pentru ca iaurtul este cu mult mai ieftin decat branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu "branza de vaci"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza