Placinta cu branza si cascaval

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2014 | 4451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat pt foietaj(o jumatate pachet)
  • 300 gr branza (nu foarte sarata si mai moale)
  • cascaval ras(o felie groasa de un deget)
  • 1 ou+1 galbenus pt uns.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si cascaval:

Dezghetam aluatul. Il intindem cu ajutorul facaletului.Decupam dreptunghiuri.Adaugam umplutura formata din branza maruntita(eu am facut-o cu mana) amestecata cu oul.Deasupra punem cascaval ras. Branza se pune pe jumatate din dreptunghi. Tragem deasupra partea care nu are branza si lipim marginile. Ungem cu galbenus de ou si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute pana se rumenesc.Tava trebuie sa fie unsa cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

ieri la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.03 la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu urdă