Placinta cu fasole verde si ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 22 Ian 2011 | 8362 vizualizari

 

O reteta de post ,preluata de la o manastire.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 500 g
  • 1 cutie fasole verde mare
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu fasole verde si ciuperci:

Se toaca ceapa,se caleste in putin ulei.

Se pun ciupercile  si maslinele tocate marunt peste ceapa.

Fasolea se taie marunt, se pune peste ciuperci si masline.

Rosiile se decojesc si se taie cubulete,se amesteca toate,se lasa sa fiarba 10 minute.

Se condimenteaza cu sare ,piper si patrunjel verde tocat.

Se intind putin foile de foietaj cu sucitorul.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se intinde o foaie,se pune compozitia de legume,scursa daca ramane zeama.Se acopera cu cealalata foaie.Se poate intepa putin cu furculita (eu am modelat-o putin)se unge cu putin ulei.

Se apasa bine marginile pentru a nu curge compozitia afara.

Se da tava la cuptor pentru 30-40 minute la 170 grade.

Se serveste simpla sau cu khetchup dulce sau picat,dupa preferinta.

O placinta de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu fasole verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu usturoi , ciuperci si spanac