O plăcintă delicioasă, care te scoate din impas atunci când nu ai prea mult timp la dispoziţie, iar ingredientele sunt la îndemână. Mi-a plăcut foarte mult şi aluatul foietaj, care a fost foarte subţire şi proaspăt, nu prea-mi place să folosesc aluat congelat.
Puteţi să folosiţi şi alte ingrediente pentru umplutură, eu am vrut în mod deosebit să pun broccoli şi piept de pui.
Pieptul de pui l-am taiat felii,l-am condimentat si l-am prajit în tigaie,dupa care l-am taiat bucati mai mici.
Legumele mexicane si broccoli le-am fiert în apa cu sare.
Telemeaua am taiat-o cubulete.
Cascavalul l-am razuit.
Ouale le-am batut si am adaugat smântâna si o parte din cascavalul razuit.
Intr-o tava am asezat aluatul de foietaj.
Peste el am pus pieptul de pui,legumele,brânza,peste ele am turnat ouale cu smântâna si cascaval,iar la urma am presarat restul de cascaval.
Am adunat marginile aluatului peste umplutura si am pus la cuptor la 200 de grade pâna s-a rumenit aluatul si s-a închegat umplutura.
Cam 30 de minute am lasat-o eu.
Se poate servi calda sau rece.
Mie mi-a placut mai mult rece.
S-aveţi poftă !!!!