Placinta cu spanac

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 9481 vizualizari

 

simpla şi gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.spanac;
  • 4 foi de placinta(foi yufka ,sunt foile foarte subtiri care se folosesc ın general la baclava);
  • 3 oua;
  • 200 gr.iaurt;
  • 250 gr.branza telemea;
  • 100 gr.parmezan;
  • 100 ml. ulei de masline;
  • sare;piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul se spala şi se toaca;

branza şi parmesanul se dau prin razatoare şi se amesteca cu spanacul.

Intr-un bol se bate iaurtul cu uleiul de masline(se opreşte putin ulei ptr.uns tava),se adauga ouale pe rand.

Intidem prima foaie pe care o ungem cu amestecul din iaurt ,punem din compozitia cu spanac,o rulam şi o aşezam ın tava;continuam ın acelaşi mod cu celelalte foi.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190-200 de grade (depinde de cuptor) ptr. aprox. 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]