Placinta pasiunii

de Bucataras in Dulciuri, 18 Dec 2015 | 6486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • 30g margarina topita de floarea soarelui
  • 175g din cereale Nestlé Fitness
  • Umplutura:
  • 200g crema de branza dietetica
  • 200g iaurt natural dietetic
  • 50g zahar
  • 1 lingurita de esenta de migdale
  • 240 suc fructul pasiunii
  • 1 lingura de gelatina dizolvata in ¼ ceasca de apa calduta
  • 2 fructele pasiunii
  • 2 mandarine mari
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta pasiunii:

 
1. Amestecati ingredientele pentru crusta si presati-le intr-o tava unsa si presarata cu faina. Coaceti crusta timp de 8 minute in cuptorul incalzit la 180°C.
2. Folosind un mixer mic, amestecati iaurtul, crema de branza, zaharul si esenta de migdale pana obtineti o pasta fina.
3. Intr-o cratita mica, dati in clocot sucul si dati deoparte de pe foc, adaugati pudra de gelatina si pulpa de la fructele pasiunii. Puneti din nou la foc mic si lasati pe foc pana se ingroasa.

4. Intindeti crema de branza pe crusta de placinta racita, puneti feliile de mandarine deasupra si turnati glazura de fructul pasiunii. Refrigerati timp de cel putin 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta pasiunii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (21)

Aletta 1

19.01.2016, 09:21

da,e delicioasa avesta placinta

Valclaudia 1

29.01.2016, 20:48

super!

Rahela Velicu 1

06.02.2016, 11:26

Asta da placinta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]