Placinta sarata

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 3620 vizualizari

 

O placinta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 gr telemea capra
  • 200 gr branza vaci proaspata
  • 1 cana smantana
  • 3 oua
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Telemeaua se desface si se faramiteaza, se amesteca cu branza, smantana, piperul si ouale batute. Se amesteca bine, bine compozitia de branza.

Se intind cate 3 foi placinta, se umplu cu crema de branza, se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Se pastreaza un pic din compozitia de branza si se procedeaza la fel cu restul de foi . Odata terminat de pregatit placinta, se toarna peste ea restul de compozitie de branza si se da la cuptor, la foc mediu. SE coace cam 30 min pana se rumeneste.

Se poate servi rece ca si aperitiv !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu telemea