Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 19217 vizualizari

 

Aluatul este de langosi, insa i-am prajit in tigaia doar unsa cu ulei. Reteta Vero.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 350 ml apa calduta
  • sare
  • smantana, cascaval, usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi:

100 ml apa calduta, drojdia si 1 lingura faina se amesteca bine si se lasa sa creasca (15 minute). Se adauga apoi peste faina, sarea si restul de apa calduta si se framanta bine cu mixerul aprox 10 minute - eu doar vreo 5 :)
Se lasa la dospit 30 min. Se iau apoi bucati din aluat si se intind cu mana unsa cu ulei, pentru a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti.

I-am servit cu sos de smantana, cascaval si usturoi. Yammy !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu ciuperci