Placinte cu branza de vaci

de adry88 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 20871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g zahar
  • sare
  • 1 ou
  • 300 ml lapte

umplutura

  • 500 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 2 zahar vanilat
  • 2 linguri faina

pt uns

  • 1 ou
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de vaci:

Facem maiaua din drojdie,2 linguri de zahar,50 ml lapte,sare,1 lingura faina.

Lasam 15 min pana face basici.

Punem faina intr-un castraon, facem gaura in mijloc,adaugam maiaua, restul de ingrediente si framantam.

Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Mixam branza cu zaharul,adaugam restul de ingrediente si amestecam bine.

Intindem o foaie, taiem patratele punem branza in mijloc,impaturim .

Asezam in tava usa si tapetata cu faina.

Batem oul cu zaharul vanilat si ungem placintele .

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

naomy 1

06.08.2011, 22:56

Branzoaice ,ce dor mi-e de bunica mea ,...imi facea mereu arat super

Sylvia 1

10.08.2011, 13:26

wow cum arata

Angelina_Elena 1

02.09.2012, 12:21

foarte frumoase si foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]