Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2024 | 1849 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola, un deliciu ușor și rapid.
      Iată cum poți pregăti un aperitiv rapid din numai 3 ingrediente de bază. Te vei bucura de o textura crocantă combinată cu cremozitatea brânzei gorgonzola. Un deliciu!
      Pentru aceste Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola ai nevoie de doar câteva ingrediente: aluat foietaj, ceapă și brânză gorgonzola.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:
      • Foietaj 1 foaie
      • 200 gr brânză gorgonzola cremoasă
      • Oțet balsamic 6 lingurițe
      • Ulei de măsline 6 lingurițe
      • 2-3 cepe roșii potrivite
      • Cimbru proaspăt
      Portii: 6
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola:

      Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:

      Curăță și feliază ceapa întreagă. 

      Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt.

      Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet balsamic pe hârtia de copt. Adaugă sare și piper deasupra.

      Așază felii de ceapă peste uleiul de măsline.

      Taie aluatul în 6 porții egale. Așază câte o fâșie de aluat peste ceapă și presează ușor marginile cu ajutorul unei furculițe, apoi înțeapă ușor fiecare plăcintă.

      Coace plăcintele formate în cuptorul preîncălzit la 200 grade C, timp de 15-20 minute, până se rumenesc frumos.

      Scoate plăcintele din cuptor și așază deasupra fiecăreia câte o lingură de brânză gorgonzola. Garniseste plăcintele cu crenguțe de cimbru.

      Servește plăcintele cu mare poftă, sunt savuroase!

      Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

      RETETA IN IMAGINI

      COMENTARII (4)

      vasimur 1

      01.06.2024, 22:22

      Rocsi 1

      07.06.2024, 20:09

      Panacris 1

      17.02.2025, 13:43

      Pfff, azi cred ca le vine randul!

      COMENTEAZA

      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

      pe 14.04 la 11:06

      Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

      pe 11.04 la 09:43

      Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

      pe 10.04 la 18:06

      TOP
      utilizatori

      mihaelar63

      1104 puncte

      gaby_duceag

      1000 puncte

      Rocsi

      250 puncte

      UrsanMihaela

      107 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Aperitiv placinte cu ceapa verde