Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4115 vizualizari

COMENTARII (16)

- Andreea - 1

02.01.2013, 17:32

servesc din fiecare mai putin din cei cu singe ...mie imi place carnea mai prajita...

cristeena20 1

02.01.2013, 17:39

..asa ziceam si eu pana am degustat dina ceste minunatii

adnia 1

02.01.2013, 17:46

like!

portiadelumina 1

02.01.2013, 17:51

Minunat platou Cristeena, pe gustul meu

cristeena20 1

02.01.2013, 17:54

Doralinda 1

02.01.2013, 17:54

Si carnatii imi plac la nebunie! Dar uite ca nu am incercat niciodata cu porc negru sau inmuiati in alcool! Buni sigur sunt!

Sidy 1

02.01.2013, 18:15

Waw...eu vin cu un vinisor bun....ma primesti la sorcovit ?

Panacris 1

02.01.2013, 18:18

Buni, buni! Mai ales cei asemanatori cu sangeretele

cristeena20 1

02.01.2013, 18:21

daaaaa--sidy..oricand

cristeena20 1

02.01.2013, 18:22

Dora, in alcool se prajesc...Aici exista un vas de ceramica special in care punem alcool si ii dam foc, punem carnatul deasupra..si gata...e ff bun asa...(am in poze)

Panacris 1

02.01.2013, 18:50

Interesant!

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 18:55

bunaciune platoul asta.

Rocsi 1

02.01.2013, 19:19

Bun platou, dar nu mai imi permite organismul sa mananc asa ceva cum mancam candva

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:41

Bunica 1

02.01.2013, 19:46

bun,bun!

adry88 1

03.01.2013, 11:18

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume