Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4423 vizualizari

 

E un platou care contine mai mutle tipuri de carnati traditionali de aici...

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati alheira de pui
  • 1 carnat morcella (de sange)
  • 1 carnat gros de morcella cu orez si sange
  • carnat de porc negru
  • paine de porumb (broa)
  • usturoi, ulei d emasline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu carnati:

- Morcella in sange si carnatul de porc negru se cresteaza si se prajeste in alcool (intr.un vas de ceramica) sau se pune pe gratar asa intreg. Apoi se taie feliute.

- Alheira se prajeste in tigaie asa intreg, avand grija sa nu crape. La final se taie bucati mai mari.

- Morcella cu orez (un fel de caltdabos dar cu sange) se feliaza. Intr-o tigaie se pune ulei de masline si usturoi zdrobit doar (necuratat)- se prajesc feliutele...Intre timp pregatim patratele de felii de broa (paine de porumb) si o asezam pe un platou. Scoatem feliile de morcella pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume