Platou de sarbatoare

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 15986 vizualizari

COMENTARII (16)

nadina73 1

14.04.2010, 18:22

ce bine arata felicitari nota 10,super imi place tare mult

Dana Cristea - pusikmea 1

14.04.2010, 18:30

gospodinadecriza 1

14.04.2010, 18:37

Foarte frumos! Atat de frumos decorezi totul!

madi_marin 1

14.04.2010, 19:06

imi place platoul....imi plac si floricelele alea umplute ( suspin de mult timp dupa o forma din aia.....) si imi plac si gogoselele....

Sylvia 1

14.04.2010, 19:35

Excelent arata,nota zece !!!

silvi0ara 1

14.04.2010, 20:32

Tare bine arata.

rivka 1

14.04.2010, 20:42

wow, super!

Oana 1

14.04.2010, 21:09

Foarte frumos! mai ales stiuca aia

luminita20_2006 1

14.04.2010, 21:12

f frumos

mihaelar63 1

14.04.2010, 21:14

arata foarte bine stelutele din ce sunt facute, sau le-ai cumparat ?

rivka 1

14.04.2010, 21:24

mihaela vezi ca a pus janet reteta cum a facut stelutele pe pagina ei, una dintre retete.

vero_closca 1

14.04.2010, 23:11

janet 1

14.04.2010, 23:26

Fetelor ,iar va multumesc!Mihaela vezi ca ,asa cum a spus si Rivka,am postat reteta,cum am facut stelutele.
Forma de stelute este facuta in fabrica....este tare veche !

anuta 1

15.04.2010, 08:14

Felicitari! Ca de obicei mult bun gust si talent

Bunica 1

25.04.2010, 15:10

Frumos, diversificat si gustos platoul! Stiuca umpluta este foarte buna, dar .....pana o jupoi......dureaza ceva.

nadea68 1

07.12.2014, 11:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de stiuca reteta cu apa minerala si gris