Platou festiv

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 14826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -urda
  • -marar verde
  • -masline negre
  • -felii de sunca presata
  • -castraveti
  • -ridichi
  • -ardei capia,rosu
  • -pate de ficat
  • -galbenus de ou fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou festiv:

Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar, apoi l-am feliat

-feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat, amestecat cu galbenus de ou fiert si mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou festiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

janet 1

14.04.2010, 17:51

O placaciune pentru toate fetele! Si cite o imbratisare!

ela 1

14.04.2010, 18:07

frumos...

babi5 1

18.12.2013, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Acordeon cu sunca si dovlecei