Platou festiv

de janet in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2010 | 15014 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -urda
  • -marar verde
  • -masline negre
  • -felii de sunca presata
  • -castraveti
  • -ridichi
  • -ardei capia,rosu
  • -pate de ficat
  • -galbenus de ou fiert
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou festiv:

Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar, apoi l-am feliat

-feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat, amestecat cu galbenus de ou fiert si mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou festiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]