Pleutorus la gratar

de Panacris in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 5083 vizualizari

 

Un foarte bun inlocuitor al carnii! Medicul de familie ne-a recomandat consumul de ciuperci pleutorus pentru reducerea colesterolului!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ulei Omega 3,
  • zeama de lamaie,
  • sare aromatizata cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus la gratar:

Ciupercile se curata si se spala. Se stropesc cu ulei, zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare aromata. Se incinge gratarul, sau in cazul meu tigaia Doubleta, se frig ciupercile cca. 10  minute, pe fiecare parte. Se servesc fierbinti cu mujdei de usturoi sau muraturi. Simplu si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt