Poale-n brau

de divainbucatarie in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 6133 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Umplutura:

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 60 g zahar + zahar pentru topping


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poale-n brau:

Pentru a preagti aluatual amestecam faina cu drojdia topita in laptele caldut, ouale si zaharul vanilat. Il lasam la dospit cam 30-40 minute pana se dubleza ca volum. In acest timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, intindem o foaie de 1 cm grosime, pe care o taiem in patratele. In mijlocul fiecarui patratel punem crema de branza, apoi strangem colturile ca un plic. Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Poale-n brau" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]