Poale-n brau

de divainbucatarie in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 6029 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 2 oua
  • 1 lingurita zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • ulei de floarea soarelui pentru prajit

Umplutura:

  • 250 g branza de vaci
  • 1 ou
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 60 g zahar + zahar pentru topping


Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poale-n brau:

Pentru a preagti aluatual amestecam faina cu drojdia topita in laptele caldut, ouale si zaharul vanilat. Il lasam la dospit cam 30-40 minute pana se dubleza ca volum. In acest timp pregatim umplutura. Amestecam branza de vaci cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta.
Dupa ce a crescut aluatul, intindem o foaie de 1 cm grosime, pe care o taiem in patratele. In mijlocul fiecarui patratel punem crema de branza, apoi strangem colturile ca un plic. Le prajim in ulei incins si le pudram cu zahar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Poale-n brau" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Faguri