Pogacele cu cascaval

de Hutzanca in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2009 | 12538 vizualizari

 

Un fel de pateuri dar fara umputura,se fac usor si repede,sunt foarte gustoase si hranitoare!

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g cas de oaie sau cascaval
  • unt pt uns tava
  • 500g faina
  • seminte de pin sau fistic macinat mai mare
  • 2 galbenusuri de ou
  • chimen
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval:

Margarina se bate spuma,se adauga casul de oaie framantat sau cascavalul si se framanta bine pana se obtine un amestec moale.Cuptorul se incalzeste la 200 grade,se ung doua tavi cu unt.faina si boabele de pin sau fistic se aduga la acest amestec si se framanta un aluat elastic si taricel.Se intinde aluatul cam la 1 cm grosime,se taie cu o forma rotunda pana se epuizeaza tot aluatul.Fiecare cerculet se indoaie in doua si se aseaza in tava unsa.Galbenusurile se bat cu furculita,se ung pogacile,si pe deasupra se presara chimen.Se coc aproximativ 25 de minute,pana se rumenesc.Sunt foarte bune servite caldute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Hutzanca 1

17.11.2010, 21:39

Melek,de uitat nu am uitat nici un ingredient,cine stie ce s-a intamplat?Drept sa spun nici mie nu-mi ies mereu stralucite.Depinde si de calitatea glutenului din faina si de caldura din cuptor...

elena1988 1

04.03.2011, 09:41

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]