Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi

de irena in Pui, 3 Mar 2012 | 5948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc piept pui,
  • 2 linguri faina,
  • 250 ml smantana,
  • 1 ceapa medie,
  • 250 gr hribi ,
  • 4linguri ulei masline,
  • sare,piper,
  • 100 ml apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi:

Ceapa taiata cubulete se caleste in uleiul de masline,apoi adaug bucatile de piept pui taiate in fasii si date prin faina,las pe foc pana cand carnea devine aurie.Adaug ciupercile taiate felii,sare,piper si 100 ml apa si las pe foc mediu cca 20 min,apoi adaug smantana si pun vasul acoperit,in cuptor, la 180 C,ptr 10 min.

Se poate servi cu orez simplu si pastai sote.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si hribi uscati care in prealabil au fost hidratati ptr 30 min in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo ai funghi porcini - Pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

03.03.2012, 22:09

vai cat imi place..anul asta nu am avut bureti ca nu au fost in toamna si chiar le-am dus dorul!!!

mena29 1

03.03.2012, 22:11

vin la masa si eu

irena 1

04.03.2012, 09:35

Cu multa placere va astept !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi dulci cu pui si sos de ghimbir cu cocos