Pomana porcului

de diaconta in Porc, 2 Dec 2010 | 25631 vizualizari

 

Daca tot am preparat carnatii,ar fi fost pacat sa nu-i facem porcului si putina pomana si sa ne convingem ca's buni carnatii.Minunati sunt.

 

INGREDIENTE

  • carnati de porc
  • cateva bucati de carne de porc
  • untura
  • sare,piper,boia
  • usturoi
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Carne de porc se taie bucati mai mari.

Intr-o cratita se incinge putina untura si se pune carnea.Se lasa sa se prajeasca pana cand se rumeneste putin,se pun doi catei de usturoi taiati felii si o jumatate de cana de apa.Se lasa sa fiarba ,cand este fiarta de jumatate se adauga si bucatile de carnati.Daca e nevoie se mai adauga putina apa.Se pune sare,piper si putina boia.

Langa  carne am facut o mamaliguta si am pus si niste muraturi.

Ce dor imi era de-o mancarica de la taiatul porcului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (60)

diaconta 1

08.08.2012, 22:52

Meri,vezi ca facem pomana porcului si ...la bloc ))

portiadelumina 1

09.08.2012, 06:37

E cam de dimineaţă dar merge de noata 10, mai ales că la a doua porţie deja e obişnuinţă

Ancutsa 1

27.08.2018, 15:50

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de purcel cu fasolica