Pomana porcului

de diaconta in Porc, 2 Dec 2010 | 25200 vizualizari

COMENTARII (60)

tanyapatap 1

02.12.2010, 20:23

superr...

Mitinita 1

02.12.2010, 22:43

a zis sora-mea ca m-am ingrasat! precis de la pozele voastre

Teo 1

02.12.2010, 22:49

lipseste tuica fiarta de la pomana !

ela 1

03.12.2010, 00:08

da' harnica te-ai mai facut

MotanLaOale 1

03.12.2010, 08:55

no comment

lilik 1

03.12.2010, 09:19

veauuu si eu putin carnat romanesc
cata nostalgie....

diaconta 1

03.12.2010, 09:38

Mitinita,nu-i de la poze @ Ela,asa am fost intotdeauna,dar nu m-am laudat @lilik,hai la masa @Motane @ Diva @ Tania

diaconta 1

03.12.2010, 09:39

@Teo,asteptam tuica de la musafiri

La Ancuta 1

03.12.2010, 10:51

ce bine arata. Vin cu tuica fiarta, dar grija mare ca e tuica de Ardeal

raus 1

03.12.2010, 11:37

Te apuci de taiatu porcului dimineatza,dupa ce ai dat zapada la o parte.Alaturea cu o cana de vin fiert,alegi bucatelele pt pomana godacului inca de cand te apuci de transat.Cand ai terminat de daraburit porcu intri in casa deja inghetat,te asezi langa soba calda...masa e deja asezata cu mamaliga aburinda in mijloc si toti ai casei alergand sa-si ocupe locurile in jurul ei.Farfuriile se umplu de tochitura imbietoare care-ti lipeste degetele intre ele...muraturile sunt acum la mare cautare,chiar e bataie pe ele,in timp ce al batran isi mai toarna pe furis o cana cu vin rosu asa...sa mearga si ultimul dumicat in sila cu toata inima.

diaconta 1

03.12.2010, 14:08

Postavaru,io's ardeleanca nu ma sperii asa usor

diaconta 1

03.12.2010, 14:09

Raus,ai dreptate,imi aduc aminte cu drag de o astfel de pomana a porculuidin pacate la noi a fost mai mult improvizata,nu am taiat porcul,am facut doar carnati

MIUTA 1

03.12.2010, 15:40

ce bun 5 furcu

diaconta 1

03.12.2010, 16:30

Miuta si....frumos zambet

Sylvia 1

03.12.2010, 19:11

Dia ma inscriu si eu pe lista celor care mor de pofta Gasesc aici si cumpar o multime de sortimente de carnati si carne de porc preparata in toate felurile ca sunt artisti la asa ceva dar nu are nici una farmecul carnatilor facuti acasa in Romania

diaconta 1

03.12.2010, 19:28

Sylvia,parca au alt gust daca stii ca ai contribuit putin la prepararea lor

kamy 1

04.12.2010, 02:45

vai ce-mi placenoroc ca am facut ca altfel ma lua cu lesin 5f

kamy 1

04.12.2010, 02:47

sa o vezi si pe a mea ca nici pe aici nu ai fost ...http://www.bucataras.ro/retete/13441/pomana-porcului.html sa nu zici ca mint

mihaelar63 1

04.12.2010, 07:40

Dia exact asa fac si eu , la noi se zice ca faci ,,proaspata''

diaconta 1

04.12.2010, 19:22

Mihaela,indiferent cum ii zice,e tare bun

nadina73 1

06.12.2010, 01:18

fericit-oai taiat porcnoi il taiem de pe lista

diaconta 1

06.12.2010, 08:17

Nadina,nu l-am taiatam cumparat doar cele necesare pentru carnati si "pomana"

ionix 1

06.12.2010, 12:06

bravo! şi eu am fost de am tăiat porcul am făcut cârnaţii şi pomana porcului... dar n-am poze decât de atunci când se ciocneau paharele cu ţuică fiartă pup

diaconta 1

06.12.2010, 16:12

Ionixule,mare pacat dar puteai macar una cu paharele sa pui

ionix 1

06.12.2010, 18:51

aştept să fac iar o friptură... şi-o să postez şi pozele cu porcul sacrificat... dar şi cu ciocnitul de ţuici eu nu o să apar pentru că nu beau ţuică

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si afumatura