Pomana porcului

de costi7hector in Porc, 27 Dec 2016 | 4521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc,
  • 300 g slanina,
  • 2 capatani usturoi,
  • 250 g vin alb,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana porcului:

Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15 minute carnea se acopera cu un capac.Dupa 15 minute se adauga usturoiul si sarea si se lasa tuciul descoperit.Dupa 2 minute se stinge cu vin si se lasa la prajit. Se serveste cu mamaliguta si muraturi. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana porcului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]