Pomana vitelului

de Dea_Dea in Vita, 6 Ian 2014 | 5039 vizualizari

 

Porc n-am avut ca l-am taiat de pe lista :))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne de vitel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 200 ml apa
  • Mamaliga
  • 2 pahare de 250 ml apa
  • sare
  • un pahar de 250 ml faina de malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pomana vitelului:

Carnea se taie bucati , se pune in uleiul incins sa se rumeneasca , se adauga usturoi sare si piper si apa. Se lasa sa scada.

Mamaliga: Se pune apa la fiert cu sare, cand apa clocoteste , turnam faina in ploaie amestecand continuu sa nu faca cocoloase si se lasa la fiert.

Alaturi am facut si o salata de varza murata: se toaca varza , se pune sare, piper si ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pomana vitelului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]