Porc thailandez cu mangetout si caju

de Anamaria Cook in Salate, 16 Apr 2014 | 5946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g ulei pentru prajit
  • 400 g muschi de porc
  • o ceapa mica
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 200 g mangetout
  • 1 chilly rosu
  • 75 g caju nesarat
  • zeama de la doua lime
  • 50 ml sos de soia
  • 1 lingura sos de peste
  • 1 lingura zahar brun
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc thailandez cu mangetout si caju:

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri.    

Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste si zeama de lime, apoi turnati peste fasiile de porc si amestecati pana porcul este complet acoperit in sosul obtinut.  

Lasati porcul la marinat pentru 30 de minute apoi prajiti in cei 50 ml de ulei pentru 3-4 minute apoi adaugati mangetout-ul, caju-ul, ceapa si chili-ul tocata marunt si caliti pentru inca 2-3 minute.  

Potriviti de sare si piper. Serviti imediat.    

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc thailandez cu mangetout si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu orez in ananas - Khao phad sapparod