Portofele cu sunca si cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 9889 vizualizari

 

Le-am vazut la Oana si le-am incercat.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de praga
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu sunca si cascaval:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde pe masa si se taie in patrate sau dreptunghiuri, cum doriti.

Suca se taie patratele si cascavalul se rade.

Pe fiecare jumatate de patrat se pune sunca si cascaval.

Se ung marginile patratelor cu ou.

Se petrece jumatatea goala a patratelor peste umplutura si se apasa bine pe margini.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu ou si se presara cu cascaval pe deasupra.

Se introduc in cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.

Sunt bune calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gaufres cu Cartofi