Porumb picant

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2013 | 3949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 stiuleti de porumb
  • boia iute
  • sare
  • apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porumb picant:

Curatam porumbul de panusi si de matase (partea maro din capatul porumbului).

Punem frunzele de la 4stiuleti pe fundul vasului in care vom fierbe porumbul.

Asezam stiuletii intregi in oala, iar restul frunzelor peste ei, astfel incat sa-i acoperim.

Punem apa cat sa se acopere totul si lasam sa fiarba la foc mare pana cand furculita intra usor in porumb.

Dupa ce s-a fiert scoatem porumbul din apa, presaram sare si boia iute dupa gust, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Porumb picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul cu unt si sare