Potcoava cu branza de oaie si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4620 vizualizari

 

Aici am folosit o treime din aluatul de la paine. Foarte bun a iesit, pacat ca nu a fost mai mult.

 

INGREDIENTE

  • aluatul ramas de la paine
  • 200 g branza de oaie
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii mari de sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoava cu branza de oaie si sunca:

Branza am amestecat-o cu smantana si oul pana ce s-a omogenizat bine. Am taiat ceapa verde rondele cu tot cu partea verde si am adaugat-o la branza.

Aluatul e cel de la paine. Dupa ce a crescut prima data si l-am framantat a doua oara am luat o treime din aluat, am infainat bine masa de lucru si am intins aluatul. Peste aluat am intins branza, am pus feliile de sunca si am rulat aluatul cu grija. Am pus aluatul in forma de potcoava intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am pus la cuptor la 200 grade pt aproximativ 40-45 minute pana s-a rumenit.

Este foarte buna atat calda cat si rece. A iesit putin, dar cu siguranta voi mai face.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoava cu branza de oaie si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.04.2011, 19:12

Mona, Cris, Vladimir va multumesc pt vizita

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:18

marieta 1

27.07.2011, 20:07

foarte buna!!!si este perfecta pentru cina sau mic dejun!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati