Prajeala de purcel

de MotanLaOale in Porc, 29 Dec 2017 | 6229 vizualizari

 

"Reteta romaneasca"

 

INGREDIENTE

  • 400 g cotlet
  • 400 g pulpa
  • 400 g ceafa
  • 400 g fleica
  • 300 g carnati de casa
  • 300 g carnati picanti
  • 50 ml ulei
  • 150 ml apa
  • cimbru
  • piper
  • boia
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajeala de purcel:

Carnea se taie bucati potrivite mai mici. Carnatii se taie la 2 cm. Costita se taie cuburi mai mari.  

Se pune uleiul intr-o cratita si se pun bucatile de carne.  

Se pune apa si capacul si se inabusa bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.  

Se adauga carnatii si costita si se inbusa cu capac inca 20-25 minute.  

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.  

Se scoate capacul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.  

Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.  

Se mananca obligatoriu cu mamaliga si cu muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajeala de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu mere si stafide