Reteta o am de pe un site maghiar , mi-a tradus-o o colega si este foarte buna .
Ingrediente pentru blat:
Ingrediente pentru crema de branza:
Pornim cuptorul la 180 grade
Separam ouale , albusul de galbenus. Faina o cernem si o amestecam cu praful de copt.
Galbenusurile le frecam cu zaharul pana devin cremoase, adaugam incet uleiul . Amestecam continuu. Punem si laptele . Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt , si cacao . Omogenizam bine.
Separat batem albusurile cu un praf de sare si punem peste restul compozitiei.
O tava cu dimensiune de 20x30 o tapetam cu hartie de copt si turnam in ea compozitia.
Pregatim crema de branza astfel : branza o maruntim bine , si o amestecam cu restul ingredientelor (zaharul , zaharul vanilat, oul , grisul si coaja de lamaie ) .
Cu ajutorul unei lingurite punem branza peste aluat , efectiv o aruncam acolo. Puteti sa puneti branza in asa fel incat o felie de prajitura sa aiba o lingurita de branza ( trebuie sa iasa patata ca si o vacuta ).
Dam tava la cuptorul incalzit si o lasam pentru 30 minute .
Pofta Mare !!!