Batem albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam in "ploaie" zaharul si mixam foarte bine. Adaugam nuca macinata si amestecam cu dosul unei linguri,de jos in sus pentru a nu se lasa compozitia. Din aceasta compozitie coacem 3 foi,pe dosul unei tavi,pe hartie de copt,pentru cca 10-13 minute,pana incepe sa se rumeneasca usor.
Lasam foile la racit,intre timp pregatim si crema: Mixam galbenusurile cu zaharul si nessul. Punem compozitia pe foc,intr-o cratita,impreuna cu untul,cand s-a topit untul,adaugam amidonul dizolvat intr-o lingura de apa,si amestecam pana se ingroasa. Luam crema de pe foc,adaugam gelatina dizolvata in putina apa pe bain-marie si mixam pentru 2-3 minute. Lasam crema la racit.
Umplem foile cu crema de ness,inclusiv ultima foaie peste care razalim ciocolata sau o pudram cu ness.
Enjoy!