Prajitura cu biscuiti si frisca

de Gabitsa in Dulciuri, 10 Noi 2015 | 3312 vizualizari

 

Aceasta prajitura am savurat-o fiind intr-o vizita la niste prietenii.Persoanei dragi mie i-a placut atat de mult incat ar fi luat intreaga prajitura acasa , asa ca mi-am facut putin timp liber si am preparat-o si eu .Este foarte foarte simpla si nici costisitoare , asa ca merita sa o faceti

 

INGREDIENTE

  • 6 mere potrivite
  • biscuiti simpli ( eu am avut o punga LEIBNIZ)
  • 1 sticla de 1 l de Fanta
  • nuttela
  • frisca (eu am avut o sticluta de la Rama Cremefine )
  • scortisoara
  • zahar vanilat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti si frisca:

Merele le-am decorjit  ,le-am dat prin razatoarea cea mare si le am pus la calit impreuna cu scortisoara si putin zahar.Sticluta de la Rama Cremefine am turnat-o intr-un bol si am amestecat-o cu putin zahar vanilat .Am mixat-o aprox.10 min si apoi am bagat-o la frigider .In timp ce merele se racesc ,punem pe un platou  folie transparenta si incepem a trece biscutii prin Fanta(punem Fanta intr-un castronel, nu toata sticla  , cat credem noi ca este necesar pentru un rand de biscutii) si ii asezam pe platou cum doreste fiecare( eu am pus un rand de biscuitii orizontal,unul vertical si inca unul orizontal).Dupa ce am asezat biscuitii si merele s-au racit turnam  intreaga compozitie de mere peste biscuitii si o intindem sa fie egala pe intreg platou.Dupa ce am intins bine compozitia de mere, iar inmuiem inca un rand de biscuitii cum am facut si cu primul rand si peste acesta punem nuttela cu o lingurita(intinde-ti numai intr-o directie pentru ca altfel o sa sfaramati biscuitii).Dupa ce am terminat si nuttela de intins ,din nou inmuiem un rand de biscuitii peste care am adaugat frisca si am intins-o atat cat sa fie egala .Mie mi-a ramas multa frisca si decat sa o arunc am preferat sa o intind pe toata peste prajitura  .Se lasa la rece pana la servire 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti si frisca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

10.11.2015, 17:29

Buna rau!

Ina 1

10.11.2015, 17:46

cam mica portia, o vreau dubla )

Gabitsa 1

10.11.2015, 18:07

Ina am suficienta pentru ca sa iti umplu stomacelul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bombite de branza delaco si cocos