initial am vrut sa fac negreasa de post dar mam razgandit si a iesit prajitura asta
Blatul-apa se amesteca cu zaharul pana cand se topeste, dupa care se adauga uleiul, faina treptat, cacaoa, praful de copt, esenta de vanilie. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se presara miez de nuca sfaramat, se pune compozitia, se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Budinca se pregateste conform instructiunilor de pe pachet
1 plic de tort jelee se pregateste conform instructiunilor si al 2 se pune doar 100 ml apa. Se pregatesc pe rand.
Cand este gata blatul se lasa la racit, dupa care se taie in 2. Se aseaza prima foaie se unge cu budinca, se pune a 2 foaie. Se taie kiwi felii si se aseaza dupa preferinta. Se pune primul plic de tort jelee pregatit conform instructiunilor (sa fie caldut),dupa care se pune al 2 plic pregatit cu 100 ml apa. Se proportioneaza si se lasa la rece 2 ore dupa care se poate servi
1
se foloseste aceeasi cana pentru toate ingredientele(a mea e de 150ml)