Prajitura cu branza dulce

de Sidy in Prajituri, 19 Oct 2011 | 16664 vizualizari

 

Prajitura cu branza dulce, ca la mama acasa....

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar praf
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 4-5 linguri smantana
  • Umplutura:
  • 750 g branza dulce de vaci
  • 12 linguri zahar tos
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta rom
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 100 g stafide ( inmuiate in rom)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza dulce:

Din toate ingredientele de aluat se framanta o coca pe care o vom imparti in doua parti egale. Dam pentru 30 minute la rece.

Pentru umplutura se amesteca branza cu toate celelalte ingrediente pina se omogenizeaza bine.

Se intinde o foaie in tava tapetata cu hartie de copt, punem umplutura de branza si deasupra cealalta foaie.Din loc in loc, intepam foaia cu furculita apoi o ungem cu ou.

Se da tava la cuptorul dinainte incalzit si se coace pina capata o culoare aurie. Lasam prajitura sa se raceasca , apoi o pudram cu zahar praf si o taiem felii.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

19.10.2011, 21:42

ce buna trebuie sa fi fost Sidy............tare mult imi plac prai cu branza..........

mirela0911 1

19.10.2011, 22:32

ce-mi placeeeee, place place

BuburuzaBubu 1

11.04.2012, 08:56

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Gabi