Am sa dau reteta originala, eu am dublat cantitatea fiindca tava mea este mare. Deci trebuie o tava mica. Este un deliciu :)
Intr-un castron spargem 2 oua, adaugam 9 linguri de zahar si mixam bine pina devine albicios. Adaugam si 9 linguri ulei mixand in continuare, apoi adaugam zaharul vaniliat si laptele. Mixam bine, dupa care adaugam faina amestecata bine cu praful de copt. Adaugam faina in ploaie amestecand-o cu o paleta de lemn de jos in sus pina incorporam toata faina. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie de copt, peste care punem brinza amestecata cu 6 linguri de zahar, zaharul vaniliat, 2 galbenusuri si albusurile batute spuma. Amestecam totul bine si punem peste compozitia din tava. Introducem in cuptorul incins in prealabil la 180 grade, tinem in cuptor pina se rumeneste bine deasupra si se dezlipesc marginile de tava. Lasam la rece si pudram cu zahar praf aromat cu vanilie.
Pofta buna !
1
Este o prajitura delicioasa
2
Daca faceti intr-o tava mare dublati cantitatea .
3
reteta este cu 500 gr brinza dulce eu am adaugat numai 350 gr si am completat cu 150 gr ceva fin de la delaco