Sa profitam din plin de fructele proaspete si aromate de pe piata, sa pregatim deserturi delicioase si sa ne bucuram de ele
Spalam caisele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi sau jumatati daca sunt mai mici.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi incorporam uleiul treptat.
Adaugam iaurtul, amestecam, apoi praful de copt si faina cernuta.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Acestea le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu o paleta de silicon, cu miscari de jos in sus.
Ungem o tava cu margarina, o tapetam cu hartie de copt, dimensiunea tavii 24/37 cm.
Turnam usor compozitia, o nivelam, asezam caisele.
Introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana este coapta.
Facem testul cu scobitoarea cam dupa 30-35 de minute.
Cand este gata, o scoatem, o lasam la racorit si o pudram cu zahar. Sa aveti pofta!