Prajitura cu cirese

de CameliaR in Dulciuri, 27 Aug 2015 | 4756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 18 linguri de zahar
  • 14 linguri de faina
  • 100 ml ulei
  • 150 ml lapte
  • 800 g cirese
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu cirese:

Albusurile se bat cu un praf de sare pana se intaresc iar apoi se pun 4 linguri de zahar si amestec. Procedez astfel pana termin cele 18 linguri de zahar. Apoi pun galbenusurile si mixez bine dupa care torn uleiul. Amestecam pana obtinem omogenitate.

Urmatorul pas consta in punerea fainii putin cate putin amestecand usor cu o lingura de lemn.

Apoi se pune praful de copt si zaharul vanilat si amestec. La final am pus laptele ca sa mai subtiez compozitia. Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pun ciresele taiate pe jumatate deasupra compozitiei.

Se pune tava in cuptorul preincalzit si se lasa 30-40 min la 175 grade C. Presarati cu zahar pudra inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.08.2015, 20:57

Ce buna este. Bun venit la noi!

mihaelar63 1

31.08.2015, 23:52

Imi place praji Ce se vede si verde [ or fi cirese albe ? ]Vizual asta mi-a starnit curiozitatea .
Bine ai venit la Bucatras

CameliaR 1

01.09.2015, 10:14

Bine te-am gasit Mihaelar63.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cappucino si branza