Prajitura cu crema de vanilie si frisca

de T I M E A in Prajituri, 27 Dec 2012 | 18530 vizualizari

COMENTARII (51)

Aurelia 07_07 1

27.12.2012, 19:47

Super prajitura

Bya Ralu 1

27.12.2012, 19:48

delicioasa

T I M E A 1

27.12.2012, 19:59

Ica-mama multumesc , Bianca

Rocsi 1

27.12.2012, 19:59

Ce prajituri bune si frumoase ai pregatit tu

T I M E A 1

27.12.2012, 20:08

multumesc frumos Rocsi

mirela0911 1

27.12.2012, 21:15

ce prajituri bune faci Timi!

T I M E A 1

27.12.2012, 21:34

Mirela ma bucur ca iti plac prajiturile mele

Miha 1

27.12.2012, 22:07

si mie imi plac da' ce folos daca nu trimiti si tu curieru' ala tanar...

T I M E A 1

27.12.2012, 22:10

Miha e in concediu tanarul curier

corina241 1

27.12.2012, 22:13

SUPER!!!

T I M E A 1

27.12.2012, 22:25

Corina

Angelina_Elena 1

27.12.2012, 22:34

tare, tare buna!

T I M E A 1

27.12.2012, 22:40

multumesc Elena

Geanina87 1

27.12.2012, 23:43

delicioasa

mihaelar63 1

28.12.2012, 00:02

Ce-mi plac prajiturelele tale !!!
Fiul meu zice ca cea facuta de la tine cu visine, este cea mai buna

Doralinda 1

28.12.2012, 02:07

Buna!!!

Valclaudia 1

28.12.2012, 07:58

super prajitura ta!

mamaieelena 1

28.12.2012, 10:19

imi place

T I M E A 1

28.12.2012, 11:16

Geanina , Dora , Claudia , Mamaieelena ma bucur ca va place prajitura

T I M E A 1

28.12.2012, 11:18

Mihaela ma bucur ca va plac prajiturile mele . Deci trebuie sa mai incerci daca a fost pe plac fiului tau

MonaMimi 1

28.12.2012, 12:13

T I M E A 1

28.12.2012, 15:08

Mon

diana_k 1

28.12.2012, 17:25

T I M E A 1

28.12.2012, 22:13

Diana

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

02.01.2013, 10:43

Foarte bune arata. Si imi place la nebunie recipientul pentru zahar cu ceas pe el, e foarte frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Petre Roman"