Prajitura cu doua creme

de Michelle in Prajituri, 3 Feb 2011 | 7974 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua,
  • 6 lg zahar,
  • 6 lg apa,
  • 8 lg faina,
  • un pic de sare

Crema 1:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 200 gr ciocolata cu lapte

Crema 2:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 300 ml iaurt cu fructe de padure

Sirop:

  • 300 ml suc de fructe de padure(fara acid)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu doua creme:

Blat

am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile
apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.
Poze nu am ca nu am avut timp

Crema 1

200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.

 

Crema 2

se  bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..

Asamblarea:
se taie blatul in doua
se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata

a fost suuuuper buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu doua creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Michelle 1

05.02.2011, 23:14

multumesc pentru aprecieri

adry88 1

04.07.2011, 21:35

extraordinar de frumos si reusit

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu reteta fara oua